JOFtruck

Met het project JOFtruck leren jongeren hoe zij zelf een multifunctionele (food)truck ontwikkelen. Vanuit zeven werkgroepen zorgen zij samen dat er in januari 2018 een truck staat van waaruit zij eten en drinken kunnen verkopen én evenementen en activiteiten organiseren. Tijdens het hele proces krijgen zij coaching vanuit JOF en workshops en masterclasses van ervaren ondernemers.

Ik wil de JOF Truck op mijn evenement

 

Het JOFtruck team bestaat uit:

Ambassadeurs

JOF ambassadeurs promoten het project.

Techniek & Bouw

Jongeren uit deze werkgroep verbouwen de truck en zorgen samen voor een aantrekkelijke vormgeving.

Eventmanagement

De eventmanagers zoeken en onderhouden contact met evenementen in Friesland en zorgen dat de truck op verschillende locaties kan staan.

Sponsoring

De sponsoring werkgroep probeert op verschillende manieren aan geld en middelen te komen om de truck op te zetten.

Eten & Drinken

Dit team ontwikkelt een plan om eten en drinken vanuit de truck te verkopen. Zij krijgen ook de mogelijkheid om een diploma Sociale Hygiëne te behalen.

Activiteiten

Naast de verkoop van eten en drinken kunnen jongeren nog veel meer organiseren vanuit de JOFtruck. Deze werkgroep bedenkt en ontwikkelt daarom verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld rondleidingen of workshops.

Communicatie

De communicatiemedewerkers zorgen ervoor dat alles wat er rondom de JOFtruck gebeurt, naar buiten wordt gebracht. Dat doen ze bijvoorbeeld via social media, vlogs of persberichten.

Wil jij ook graag aan de slag in één van deze bovenstaande werkgroepen? Neem dan contact met ons op! 

JOFtruck wordt mede mogelijk gemaakt door: