Stichting Jong & Ondernemend Fryslân zoekt per direct iemand die onze JOFtruck wil helpen runnen. De JOFtruck is een multifunctionele foodtruck van waar uit eten, drinken en producten worden verkocht. Daarnaast worden er activiteiten vanuit de truck georganiseerd zoals rondleidingen en Meetup cafés.

De JOFtruck is een project dat is ontwikkeld en uitgevoerd door jongeren van verschillende afkomst, achtergronden en leeftijden. Tijdens het project werkten zij in werkgroepen aan de verbouwing van de truck, ontwikkelden een food concept en zorgden voor communicatie naar buiten toe. Op dit moment werken de jongeren op festivals en evenementen in de truck. Zo doen zij werkervaring op, ontwikkelen ondernemerschapsvaardigheden en verdienen wat bij.

Stichting JOF zoekt een enthousiaste en ondernemende man of vrouw die de truck wil draaien op deze festivals en evenementen. Belangrijk hierbij is dat je affiniteit met de doelgroep jongeren hebt en het leuk vindt om ze te begeleiden tijdens het werken in de truck. De werkzaamheden bestaan uit: het rijden naar de locaties, zorgen voor de op en afbouw en het bereiden en verkopen van eten en drinken. Dit doe je samen met behulp van een groep jongeren. Inkomsten verkrijg je door de winst die je met de truck draait.

Spreekt deze vacature jou aan en kun jij onderstaande punten afvinken? Stuur een c.v. plus motivatie in een email naar info@jongondernemendfryslan.nl, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak!

– Affiniteit met de doelgroep jongeren met verschillende achtergronden
– Ondernemend ingesteld
– Ervaring in horeca
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– In bezit van rijbewijs